Justine Tierolff
Spirit Artwork & samenwerking met mij
Een reading in beeld

In één oogopslag (een facet van) jouw kern weergegeven zien in beeld.
Dat is het Spirit Artwork

Dit kan zowel in een losse opdracht, als in een Spirit Artwork Deep Dive.
Lees onder meer over de mogelijkheden!

Spirit Artwork

Een reflectie van jouw ziel in beeld gebracht. Hoe een schilderij er uit komt te zien gaat in eerste instantie buiten om mijn (en jouw) persoonlijke voorkeuren en stijl. Jij en ik geven ons in feite over aan het hogere hierin. Dit artwork is als het ware een reading in beeld. Je ziet jezelf in je meest krachtige of ‘ware’ vorm. Dit kan verassend zijn! Maar ook diep resonerend, het is ten slotte een reflectie van jou(w ziel). Het is een transmissie die lange tijd zal doorwerken. Dit artwork is helemaal uitgewerkt en zorgvuldig met mooie materialen afgewerkt. Voor het Spirit Artwork ga ik in ceremonie en afstemming voor jou. Daarna ga ik aan de slag en als besluit van onze samenwerking krijg jij je artwork in handen.
Hang het op of zet het op je altaar en laat het doorwerken als bekrachtiging of als anker voor een fase in je leven.

Bestel jouw artwork hier.

Deep Dive

De Deep Dive behelst in eerste instantie een (buiten)sessie met ceremonie, waarin we diep zakken in jouw vraagstuk of thema. In overleg gevolgd door één of meerdere sessies. Deze kunnen online zijn, weer buiten of samen binnen. Samenwerking met mij heeft als doel om jou te bekrachtigen in het zijn van wie je bent. Om zo in vanuit alignment (verticaal), dus diepe connectie met jezelf en je innerlijk weten, de wereld in te treden (horizontaal). De ceremonies openen op nieuwe lagen, zodat jij jouw binnenwereld verder kan ontdekken, jezelf kan herontdekken, en kan gaan verweven met je buitenwereld. Gedurende onze samenwerking werk ik ook met beeld, waarin altijd een transmissie zit die je bekrachtigd op dit moment en meestal ook een tijdje vooruit. Een beeld kan ik in overleg in meer of mindere mate uitwerken voor je. Na deze deep dive heb jij inzichten, nieuw perspectief en sta je dichter bij jezelf. Lees onder meer over dit traject.

Klik [hier] om contact op te nemen.

Wil je een traject compleet met uitgewerkt Spirit Artwork?
Bestel dan jouw Spirit Artwork Deep Dive hier.

Samenwerken met Justine
Twee werelden samenweven

Ken je het gevoel van heimwee en pijnlijk verlangen?

Als je weet wie je bent weet je ook steeds beter wat je wel en eigenlijk vaker níét moet doen om dat – het hoogste in jou – te dienen. Jouw hoogste potentieel mag inderdaad op handen gedragen worden. En dat kan je alleen zelf doen. Hiervoor is diep inzicht nodig in wie je bent, en soms ook vooral in wie of wat je in ieder geval níet bent. Je verlegd je blik van buiten naar binnen, om vervolgens weer vanuit binnen naar buiten te treden. Vanaf jouw eigen grond. Op jouw grond is er helderheid, eenvoud en plezier, en kun je jouw twee werelden gaan verweven met elkaar. Je buitenwereld wordt een reflectie van wie je van binnen bent, en waar je naar verlangd.

Wie ben jij, en wat is het dat jij komt brengen? Wat heb jij nodig om thuis te komen in jouw leven op deze prachtige Aarde? Samenwerken met mij heeft als doel op deze vragen antwoord te geven, en om ‘nieuwe’ en vooral ware lagen te openen in jou.

Hoe?

Één buitensessie in de Schoorlse Duinen met ceremonie is waar we starten. We gaan op pad, in gesprek en in ceremonie (lees onder meer). Wat hierop kan volgen zijn meerdere sessies, zowel in de vorm van een call met afstemming als buitensessies, of binnen. We laten het zich ontvouwen.

Samenwerking met mij is interessant voor jou als je:
  • heimwee en (pijnlijke) verlangens ervaart
  • op een kruispunt staat op je pad
  • een vraag hebt over jouw purpose
  • nieuwsgierig bent naar Sjamanisme en ceremonie
  • toe bent aan helderheid, bekrachtiging of bevestiging
  • Iets nieuws en avontuurlijks wilt proberen
Ceremonie

Wat voegt ceremonie toe? Het Universum (het grote bestaan, Spirit, God) kun je iets voorleggen en om gidsing vragen. Soms wil iets eerst even uit handen gegeven worden, voordat er naar een antwoord of oplossing gezocht wordt. Zo krijgt het ruimte om te landen in jouw bewuste, en geef je jezelf de ruimte (en het plezier!) om de synchroniciteit en wijsheid zelf te ontvangen. Dit geeft vertrouwen. Een ceremonie is in feite het openen van een veld waar binnen je je kan verbinden met hogere wijsheid. Ik werk hierin met Sjamanistische lijnen en rituelen en begeleid de ceremonie met de drum. Een ceremonie kan verschillende vormen aannemen. Dit kan een journey zijn met je droomlichaam of een medicijnwiel-ritueel waarin je te midden van de elementen en windrichtingen jouw vraagstuk laat zien. Er zullen zich bij ons allebei beelden, gevoelens of totems melden voor jou.

Er is niks mooiers dan je herinneren wie je bent, zonder woorden. Om je geroepen te voelen door de spirit wereld en je gedragen te weten door het bestaan. Bestel hier jouw Spirit Artwork Deep Dive.

Je bent welkom!

Samenwerking uitbreiden kan altijd

Het kan zinnig zijn onze samenwerking uit te breiden met extra sessies, dit is mogelijk en je bent heel welkom! De prijs voor een (buiten)sessie van 1,5 uur is €127,- per sessie. In overleg komen we overal uit.

Vragen?
Mail me gerust op justine@justinetierolff.com
of bel of app me op 06-42232646

Contact