Justine Tierolff
Spirit Artwork & samenwerking
Een reading in beeld

In één oogopslag (een facet van) jouw kern weergegeven zien in beeld.
Dat is het Spirit Artwork.

Lees onder meer.

Spirit Artwork

Een reflectie van jouw ziel in beeld gebracht. Hoe een schilderij er uit komt te zien gaat in eerste instantie buiten om mijn (en jouw) persoonlijke voorkeuren en stijl. Jij en ik geven ons in feite over aan het hogere hierin. Dit artwork is als het ware een reading in beeld. Je ziet jezelf in je meest krachtige of ‘ware’ vorm. Dit kan verassend zijn! Maar ook diep resonerend, het is ten slotte een reflectie van jou(w ziel). Het is een transmissie die lange tijd zal doorwerken. Dit artwork is helemaal uitgewerkt en zorgvuldig met mooie materialen afgewerkt. Voor het Spirit Artwork ga ik in ceremonie en afstemming voor jou. Daarna ga ik aan de slag en als besluit van onze samenwerking krijg jij je artwork in handen.
Hang het op of zet het op je altaar en laat het doorwerken als bekrachtiging of als anker voor een fase in je leven.

Bestel jouw artwork hier.

Diepere samenwerking

Ben je nieuwsgierig naar ceremonie en/of heb je behoefte aan een gids op een stuk van je pad?
Lees onder verder en zie ook het kopje ‘contact’. Reik gerust naar me uit.

Twee werelden samenweven

Ken je het gevoel van heimwee en verlangen? Heimwee naar iets ongrijpbaars, dat zich maar niet laat vervullen in je dagelijkse bestaan? Ik kwam erachter dat het te maken heeft met thuiskomen in jezelf, met weten wie je bent, en dus ook wat je onderdrukt van jezelf. Het gaat om het verschil tussen je twee werelden, je binnenwereld en je buitenwereld. Wanneer je buitenwereld niks of weinig reflecteert van wie je van binnen bent en waar je van droomt, ontstaat er onvrede en soms pijnlijk verlangen en heimwee.

Wie ben jij, en wat is het dat jij komt brengen? Wat heb jij nodig om thuis te komen in jouw leven op deze prachtige Aarde? Samenwerken met mij heeft als doel op deze vragen antwoord te geven, en om ‘nieuwe’ en vooral ware lagen te openen in jou.

Samenwerking met mij is interessant voor jou als je:
  • heimwee en pijnlijke verlangens ervaart
  • op een kruispunt staat op je pad
  • een vraag hebt over jouw purpose
  • nieuwsgierig bent naar Sjamanisme en ceremonie
  • toe bent aan helderheid, bekrachtiging of bevestiging
Ceremonie

Wat voegt ceremonie toe? Het Universum (het grote bestaan, Spirit, God) kun je iets voorleggen en om gidsing vragen. Soms wil iets eerst even uit handen gegeven worden, voordat er naar een antwoord of oplossing gezocht wordt. Zo krijgt het ruimte om te landen in jouw bewuste, en geef je jezelf de ruimte (en het plezier) om de synchroniciteit en wijsheid zelf te ontvangen. Dit geeft je vertrouwen in joúw bestaan. Een ceremonie is in feite het openen van een veld waar binnen je je kan verbinden met hogere wijsheid. Ik werk hierin met Sjamanistische lijnen en rituelen en begeleid de ceremonie met de drum. Een ceremonie kan verschillende vormen aannemen. Dit kan een journey zijn met je droomlichaam of een medicijnwiel-ritueel. Er zullen zich bij ons allebei beelden, gevoelens of totems melden voor jou.

Er is niks mooiers dan je herinneren wie je bent, zonder woorden. Om je geroepen te voelen om dieper met jezelf en de spirit wereld te verbinden en je gedragen te weten door het bestaan.

Je bent welkom!

Contact

Vragen?
Mail me gerust op justine@justinetierolff.com
of bel of app me op 06-42232646

Contact