Justine Tierolff
De medicijnwandeling
Antwoorden vinden in de natuur

Hoe? Het klinkt simpel, en dat is het eigenlijk ook, maar voor ons moderne mensen is het een hele shift. Een belangrijke ook. Het is een beweging terug naar wezenlijk contact met de aarde en dus met het land om ons heen, waar wij onderdeel van zijn. Tijdens de medicijnwandeling, een eeuwenoude methode uit de Noord-Amerikaanse Sjamanistische tradities, val je terug op jezelf. Hoe is het om alleen te zijn? Wat kom je tegen in jezelf? Hoe beweeg je je als onderdeel van de natuur? Het is een manier om je eigen kracht opnieuw aan te boren, om zelfredzaam te zijn en om te ervaren dat je dit kan, dat jouw ‘oer-zelf’ nog fully alive is en aangeraakt wordt.

Bestel hier jouw traject De Medicijnwandeling

De voorbereiding

Je bent niet ‘overgeleverd’ tijdens je wandeling, want je hebt je voorbereid. In de dagen voor de wandeling heb je het gebied al laten weten dat je eraan komt. Het bos, park of duingebied weet dat je er bent op deze dag, in dit tijdsbestek, met jouw specifieke vraag. Tegen de tijd dat je gaat is alles dus in gereedheid voor jou om jouw inzichten op te doen en daaruit jouw antwoorden te destilleren. Je wandeling is door jou geladen met intentie, en dit maakt het krachtig. Ik begeleid je hier uiteraard in.

Kies de groene button rechts voor vrijblijvend contact >>

Begeleiding

Het is een kort traject. Jouw medicijnwandeling is ingebed tussen twee sessies, een voor en een na. Met behulp van de drum zak je af naar jouw vraagstuk, misschien wel naar het stuk onder het vraagstuk. Dit onderzoeken en verkennen we. We sluiten af met een ceremonie waarin jij stevig zal ‘inklikken’ in je medicijnwiel, wat in feite het startsein is van jouw wandeling. Ik reik je alles aan dat je nodig hebt om de wandeling voor te bereiden en te maken, en ben tussentijds bereikbaar. Na je wandeling komen we samen om jouw bevindingen na te bespreken, en samen te voelen hoe je pad nu verder gaat.

Praktisch

Het ‘traject’
Twee sessies van <2 uur, één voor je wandeling en één erna
De medicijnwandeling doe je alleen
Ik ben beschikbaar voor tussentijds contact en verbind me in ceremonie met jouw wandeling zodra je gaat

Waar:
Sessies doen we in overleg in mijn praktijkruimte in Bergen N-H of buiten in duingebied Bergen/ Schoorl
De medicijnwandeling doe je waar jij deze voelt

Kosten traject:
€347,- incl. BTW, zakelijk excl.
Of in twee delen van €177,-

Kies de groene button rechts voor vrijblijvend contact >>

Achtergrond

De medicijnwandeling is een eeuwenoude methode, een quest, van de Native Americans om antwoorden te vinden in de natuur. De methode die ik overdraag is er een uit de Noord-Amerikaanse Sjamanistische tradities. Ik heb de medicijnwandeling meerdere malen tot me genomen in teachings en ben meerdere keren op mezelf terug geworpen geweest in de natuur, wat mij bijzondere inzichten en richtingaanwijzers opleverde. Mijn ervaring is dat je de inzichten die je op dat moment nodig hebt tot je krijgt. Het is dus belangrijk, en heel interessant, om iedere verwachting hierover los te laten.

Bestel hier jouw traject De Medicijnwandeling

Contact