Justine Tierolff
Welkom in de cirkel
De kunst van het gewoon z i j n...

Een cirkel is zo’n fijne plek waar alle ruimte is om te ontdekken hoe jij je verbindt, met jezelf en met anderen. In eerste instantie ligt de focus in mijn cirkels op de verbinding die je legt met jezelf. Om te ervaren dat je met je aandacht bij jezelf mag zijn, te midden van een cirkel met mensen, in plaats van gericht te zijn op de ander, zoals we leren.

 Jezelf laten zien met anderen als jouw getuige werkt enorm krachtig. Het is transformerend, wat betekent: blijvend levens veranderend. Dit is een oefening, keer op keer.

Spreekt je dit, naast drum begeleide meditaties, ceremonies, deelrondes, lachen, dansen (enz), aan?
Je bent welkom.

Koop hier je ticket

Mijn achtergrond

Sinds 2015 ben ik af en aan werkzaam geweest als relatie- en lifecoach, dit pad heeft me in 2019 geleid naar de Noord-Amerikaanse tradities in Sjamanisme, waarvan er invloeden terug te vinden zijn in mijn cirkels. Op dit pad maakte ik kennis met tribe en de immense veiligheid en vrijheid die mogelijk is in een cirkel. Ik creëer met mijn cirkels een plek waar dit kan ontstaan, een ontmoetingsplek waar we samen kunnen oefenen in onszelf zijn. Ik gun het ons allemaal zo om te ontdekken dat er aan de andere kant van kwetsbaarheid herkenning wacht, en geen oordeel. Slechts liefdevolle, luisterende oren die ruimte hebben voor jouw verhaal. Wat er dan ontstaat is zo helend en fijn..

Echt zijn...

dat wil zeggen jezelf helemaal laten zien, op al je grenzen en in iedere situatie, is een basaal thema van een cirkel, en ook een thema waar ik zelf doorheen navigeer. Dit thema drijft, inspireert en intrigeert me. Dit speelt sinds jongs af aan een rol en hierdoor zoek ik sindsdien al, bewust en onbewust, echte mensen om mij heen. Voor mijn inspiratie en groei kijk ik naar de mensen die hun nek uitsteken. Ik lijk al even op weg te zijn om alles dat tussen mij en echt mezelf zijn in staat langzaam (want het heeft tijd nodig) aan de kant te schuiven. Mijn ontwikkeling en zoektocht heeft me tot dusver veel antwoorden gegeven, tot het punt dat ik nu zelf cirkels faciliteer waarin ik dat echte waarborg, zo goed als ik nu kan.

Koop hier je ticket

Contact