Justine Tierolff
Welkom in de cirkel
De kunst van het gewoon z i j n...

Een cirkel is een fijne plek waar alle ruimte is om te ontdekken hoe jij je verbindt, met jezelf en met anderen. In eerste instantie ligt de focus in mijn cirkels op de verbinding die je legt met jezelf. Om te ervaren dat je met je aandacht bij jezelf mag zijn, te midden van een cirkel met mensen, in plaats van gericht te zijn op de ander, zoals we leren. Jezelf laten zien met anderen als jouw getuige werkt enorm krachtig. Het is transformerend, wat betekent: blijvend levens veranderend. Dit is een oefening, keer op keer.

Spreekt je dit, naast drum begeleide meditaties, ceremonies, deelrondes, lachen, dansen (enz), aan? Je bent welkom.

>>WINTERSTOP. Momenteel staan er geen cirkels op de planning. Om op de hoogte te blijven schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief of volg me op Instagram

Mijn achtergrond

Sinds 2015 ben ik af en aan werkzaam geweest als relatie- en lifecoach, dit pad heeft me in 2019 geleid naar de Noord-Amerikaanse tradities in Sjamanisme, waarvan er invloeden terug te vinden zijn in mijn cirkels. Op dit pad maakte ik kennis met tribe en de immense veiligheid en vrijheid die mogelijk is in een cirkel. Ik creëer met mijn cirkels een plek waar dit kan ontstaan, een ontmoetingsplek waar we samen kunnen oefenen in het laten zien van onszelf. Ik gun het ons allemaal zo om te ontdekken dat er aan de andere kant van kwetsbaarheid herkenning wacht, en geen oordeel. Slechts liefdevolle, luisterende oren die ruimte hebben voor jouw verhaal. Wat er dan ontstaat is zo helend en fijn..

Echt zijn...

dat wil zeggen jezelf helemaal laten zien, op al je grenzen en in iedere situatie, is een basaal thema van een cirkel, van het leven. En dus een thema waar ik zelf met vele anderen doorheen navigeer. Dit thema drijft en intrigeert me. Mijn ontwikkeling en zoektocht op dit vlak heeft me tot dusver veel antwoorden gegeven, tot het punt dat ik nu zelf cirkels faciliteer waarin ik dat echte waarborg, zo goed als ik nu kan.

>>WINTERSTOP. Momenteel staan er geen cirkels op de planning. Om op de hoogte te blijven schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief of volg me op Instagram

Contact