Tarieven

Losse sessie | 85,- euro per uur

Traject | 390,- (35,- korting)
> 5 sessies 60 minuten
> gratis coach-call vooraf
> op voorhand betaald

Allround Traject | 450,-, inclusief:
> gratis coach-call vooraf
> 5 face to face sessies van 60 min
> 2 x 45 min coach call via Facetime/ Skype t.w.v. 45,- tussentijds of na afloop traject
> 3 x tussentijds Whatsapp contact
> op voorhand betaald

POWER-session, los gesprek van <90 min via Skype + gratis call achteraf | 125,-
Voor meer informatie klik hier

Ter informatie:

  • Alle bedragen zijn inclusief BTW. Voor zakelijke afname gelden dezelfde bedragen exclusief BTW.
  • Wanneer er naast een eventuele uitlooptijd van 10 minuten behoefte is aan meer tijd, dan reken ik mijn uurtarief door, afgerond op 15 minuten.
  • Ik werk volledig onafhankelijk en heb geen contracten met verzekeringen. Voor de sessies zul je dus geen verwijsbrieven nodig hebben en zul je ook geen vergoeding kunnen krijgen.

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem