SolidLife | Healing Intensives

Een knus ochtend-retreat die je:

  • in beweging brengt
  • een boost geeft
  • bij je kern brengt
  • begeleiding biedt bij vraagstukken
  • ontspanning, erkenning en warmte zal geven
"From human doing, to human being"

Hoe ziet dit dagdeel eruit?

Deze ochtend is er helemaal voor jou! Via een begeleide meditatie zorgen wij ervoor dat je volledig in de ontspanning gaat en open kan staan voor alles wat deze dag je gaat brengen. De healing vindt plaats in groepsverband met individuele momenten voor jou. Een healing kan soms als intens ervaren worden waardoor wij het belangrijk vinden om daarna voor jullie beschikbaar te zijn om te luisteren en te begeleiden waar nodig. Vervolgens zetten we de dag voort tijdens een wandeling in stilte. De healing kan zo in alle rust tot je komen. Door in stilte de wandeling te doen ervaar je verdieping en dat is heel prettig na een healing waar wellicht veel naar voren is gekomen. Na terugkomst gaan we lekker lunchen (deze neem je zelf mee) en sluiten we de dag af met het uitwisselen van ervaringen.

Wat is healing?

‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘heel worden’ of ‘genezen’. Met heel zijn bedoelen we dat we het gevoel hebben in balans te zijn met lichaam en geest. Healing is er in vele vormen, in dit geval gaat het om het opschonen van het energieveld om je heen, dit grotendeels zonder aanraking. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten, het bekijken van andere richtingen en het doorbreken van oude patronen. Een healing zorgt voor het herstel van 'in balans zijn' met jezelf.

Waar kan healing bij helpen?

Healen is een effectief hulpmiddel voor het behandelen van allerlei lichamelijke klachten en blokkades, maar het helpt je ook bij persoonlijke ontwikkeling. Het kan voor een 'boost' zorgen en jou een liefdevol duwtje in de juiste richting geven.

Waarom de combinatie van healing en coaching?

Wij, Justine Tierolff en Krista van Loon, geloven heilig in de waarde van deze combinatie. Waar je na een healing over het algemeen snel weer wordt opgeslokt door de drukte van de dag, zorgen we er in onze healing intensives voor dat je er even bij kan blijven. Er is alle ruimte om vragen te stellen, te huilen, te lachen, te praten en te zijn. Op deze manier kun je de boodschappen die je wellicht krijgt aangereikt tijdens de healing gemakkelijker tot je laten komen.

De waarde van het begeleiding na afloop is dat er waar nodig gekeken kan worden naar jouw vraagstuk(ken) (hoe groot of klein ook) en dat er wellicht een koppeling kan zijn met wat voorbij gekomen is tijdens de healing. Dit kan voor verdieping en begrip zorgen. De coaching is bedoeld om op te vangen, te steunen en een stap verder te komen.

Wat ontvang je deze dag allemaal?

  • Begeleide meditatie
  • Groepshealing inclusief voldoende individuele aandacht
  • Begeleiding dmv coaching
  • Stilte wandeling
  • Snacks, koffie en thee

*Lunch zelf meebrengen

Praktisch

Verzorgt door: Justine Tierolff & Krista van Loon

Wanneer: Zondag 1 maart 2020
Waar: Studio van Hout
Adres: Dorpsstraat 42 - Landsmeer
Hoe laat: 09:00-14:00
Kosten: € 95,00

Inschrijven of meer informatie?

Bel gerust 06-42232646 of mail me op justine@justinetierolff.com!

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie