Singlescoaching

"Wat jij voor jezelf niet helder hebt, kan een ander jou niet geven"
IMG_2259

Je loopt aan tegen één van de volgende punten:

  • Jij hebt regelmatig dates en ziet soms door de bomen het bos niet meer. Je vindt het lastig om te bepalen wie nou echt de moeite waard is om mee verder te gaan en wie niet. Het is vaak gezellig en leuk, maar er steekt er nooit echt één met kop en schouders bovenuit.
  • Je vind je dates vaak leuk, maar dan haakt je date af na het eerste of tweede afspraakje, en blijf jij met alle vraagtekens achter.
  • Het énige dat nog mist in jouw, verder complete, leven is een relatie. Maar een geschikte partner is onvindbaar.
  • Je bent vaak teleurgesteld en afgewezen waardoor je jezelf kwijt bent. Hierdoor zijn de potentiële partners in de lead, en jij volgt.

Persoonlijke groei als eerste stap naar je leven delen

In mijn sessies met stellen ga ik ervan uit dat beide partners een even grote invloed hebben op de situatie, of het nu passief is of actief. Zo kijk ik ook naar jou als single ten opzichte van jouw dating-partner(s). In plaats van de focus naar buiten toe te richten, op alle potentiële partners, verleggen we onze focus naar jou. Jij bent voor jou het belangrijkste. Als jij jezelf accepteert, met álles wat daarbij hoort, dus ook je onzekerheid, je moeizame carrière, je single-life, je lichaam, dan zie jij dit, zoals het nu is, als jouw unieke pad. En dat pad bewandel je dan met vertrouwen. Dat punt is niet per se eenvoudig om te bereiken, maar met jezelf aan de slag gaan en dingen onderzoeken, zet dat proces in gang en werpt vaak sneller dan verwacht vruchten af. Daarnaast kun je vanuit zelfkennis en vertrouwen de negatieve invloed die de gebeurtenissen in de dating-sfeer op je hebben makkelijker hanteren en van je af laten glijden. Mijn blog over single zijn vind je hier.

Hoe we te werk gaan

  • Je bent aan het daten en gaandeweg hebben wij een lijntje; face to face of via Skype, zodat ik jou coachend, spiegelend en 'empowerend' kan begeleiden in het steeds vinden van de weg terug naar jezelf tijdens het daten, totdat jij dit zelf kunt. Zie het 'Allround traject'.
  • In een x aantal sessies gaan we ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en wat jij nodig hebt. We onderzoeken wat jou nog belemmert om hiervoor te gaan en waar dit vandaan komt. We gaan werken aan bewustwording, grenzen en vertrouwen, zodat jij je doelgericht en ontspannen kunt bewegen in jouw leven, en daarmee ook in de dating-wereld.
  • Je hebt alles op een rijtje, werk, huis, sociale kring en hier heb je hard voor gewerkt. Het enige dat mist is een relatie. We bekijken samen wat een relatie hebben voor jou betekent en wat jou nu belemmert om dit te krijgen. Door je bewust te worden van jezelf en jouw handelen kun je je met kleine aanpassingen meer gaan loslaten en daarmee écht gaan voelen wat jij wilt.

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem