Relatiecoaching

Adult-boy-casual-226166

Wanneer biedt relatiecoaching uitkomst?

Mijn eerlijkste antwoord daarop is eigenlijk; altijd. Wanneer je echter al in minder makkelijk vaarwater verkeerd samen, raak je makkelijk uit verbinding, en liggen misverstanden en ruzies constant op de loer. Een onbevooroordeeld extra paar ogen en oren is hier geen overbodige luxe.

"Helderheid scheppen in de wirwar van emoties en klachten, dat is de eerste stap naar een nieuwe fase"

Mijn visie en aanpak

Ik begeleid bij het een stapje verder kijken dan de details (kinderen, taakverdeling, werk, ontrouw), om naar voren te brengen waar de pijn en onvrede werkelijk zit. Aan welke behoeften wordt niet tegemoet gekomen? Waar komt deze behoefte vandaan? Ik help jullie om bij de echte boodschap te komen door de vele klachten te ontwarren. Vervolgens help ik bij het effectief overbrengen van deze boodschappen naar elkaar. Dit geeft inzicht in elkaar en creëert nieuwe, positieve interacties. Ik vraag beide partners om de bereidheid te investeren, en kritisch naar zichzelf te kijken. Dit is confronterend, maar ook onvermijdelijk. Beiden partners hebben vaak een klacht en die mag er zijn. Ik ga echter uit van een wisselwerking tussen twee mensen. Een vicieuze cirkel. De rollen die de partners in deze cirkel aannemen gaan we bekijken, duiden en verhelderen om zo tot bewustwording en verandering te komen.

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem