Over mij

Waar het mij als relatiecoach om gaat is dat ik een plek creëer waarin alle ruimte en veiligheid is voor mensen om naar buiten te brengen wat er (soms heel diep) van binnen speelt. Ik vind het belangrijk dat we van onze partners en naasten weten wat ze bezig houdt, juíst als er problemen zijn. Het is eeuwig zonde dat wanneer er dingen ongezegd blijven, het echte potentieel tussen twee mensen geen (tweede) kans krijgt. Als we vol uit willen leven zijn we het onszelf verschuldigd om niet minder dan ons best hiervoor te doen. Ik geloof dat onze relaties een basis vormen in onze levens, en dat ze dus ook voor een groot deel bepalend zijn in hoe gelukkig we ons voelen en hoe succesvol we zijn. Een relatie is niet niks, in zowel negatieve als positieve zin. Investeren hierin - op welke manier dan ook - is heel belonend en gezond!

"Ik zie het potentiële geluk tussen mensen en ga er ten eerste van uit dat dit weer tot leven kan komen, al is het met wat begeleiding."

Wat kenmerkt mij?

Ik ben ten eerste een coach, en geen therapeut. Dit betekent dat ik mij niet houd aan één bepaalde therapie, maar dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld naar aanleiding van verschillende opleidingen en trainingen. Ik kan omschreven worden als 'down to earth', warm en betrokken. We hebben het allemaal in ons om veerkrachtig te zijn en kritisch naar onszelf te kijken, die kant in ons spreek ik graag aan. Zodra het 'vingerwijzen' (dat ruzie in de hand werkt) doorbroken wordt ontstaat er weer beweging, openheid en positiviteit. Hiertoe moet het monster af en toe in de ogen gekeken worden, wat natuurlijk spannend is. Echter, met een warme steun in de rug, oordeel-loze betrokkenheid en erkenning ontstaat er ineens een veilige sfeer waarin dit alles er mag zijn. Dit is de ruimte en mogelijkheid die ik mijn cliënten bied.

Opleidingen

2018: Stichting EFT Nederland, 4 daagse basis-training Emotionally Focused Therapy
2015/ 2016: Sonnevelt Opleidingen, opleiding tot relatiecoach
2014/ 2015: Academie voor Counselling en Coaching, opleiding tot lifecoach
2015: Training familie-opstellingen, Academie voor Counselling en Coaching
2005: HBO opleiding Museologie, Bachelor diploma

Social

"EMOTIE // Wat zijn wij emotionele, gevoelige wezens, en wat kunnen we die gevoelens goed verstoppen. Achter verbaal geweld, of juist achter neutraal gedrag of afwezigheid. En op deze manier kunnen wij mensen, bijzonder lang, om de hete brij heen draaien.
Wat verstoppen we? We zijn in een ruzie boos, maar wat daar bijvoorbeeld achter zit is verdriet, omdat we ons niet gezien voelen en angst, omdat we bang zijn om iemand kwijt te raken. Lastig, want wees je daar op dat moment maar eens bewust van, en ga het dan maar eens uitspreken, zodanig dat het overeenkomt met wat er echt van binnen bij jou speelt. En dan is het ook nog erg fijn als je partner daar ontvankelijk voor is. Dit lijkt een perfecte, bijna onhaalbare situatie, zeker voor diegenen die aan het worstelen zijn samen. (...)"

Verder lezen? Bekijk dan mijn Instagram en Facebook pagina's. Laat je alvast inspireren door mijn posts, tips en oefeningen, of klik hier om mijn blog-pagina te bekijken.

Facebook: Justine Tierolff - Relatiecoach
Instagram: @justine_tierolff_relatiecoach

Gratis intake?

De gratis intake is geheel vrijblijvend en overleg is altijd verhelderend!

Plan nu een call

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem