Over mij

Hoe worden wij weer uniek? Vanuit deze vraag kan ik veel hulpvragen benaderen. We zíjn allemaal uniek, maar we doen niet uniek. Hiervan raken we soms in de knoop.

Ik word gedreven door mijn passie voor 'echtheid'. Met echtheid bedoel ik het naar buiten brengen van je binnenwereld. Vanuit echtheid worden verbindingen dieper, werk vervullender en levens betekenisvoller. Door mensen ten eerste te coachen in een stuk bewustwording en vervolgens in het 'uiten' van die binnenwereld (het communiceren en handelen naar wie je echt bent), sla ik een bruggetje naar de mogelijkheid om 'echt' te gaan zijn. Vanuit dat stuk kun je veel meer gaan aantrekken wat je wilt in het leven (bepaald werk, een relatie, plezier, diepe connecties, etc).

Doordat ik communicatief en intuïtief werk, ben ik in de mogelijkheid om snel vlakken aan te raken die in het dagelijks leven het licht bijna nooit zien. Ik ben er voor mensen die met mijn liefdevolle hulp echt klaar zijn voor een spiegel en om anders naar zichzelf te gaan kijken. Echtheid leidt altijd tot de juiste uitkomst!

"Zet jezelf eens op nummer één. Dat is het beste voor iedereen."

Wat kenmerkt mij?

Ik ben ten eerste een coach, en geen therapeut. Dit betekent dat ik mij niet houd aan een therapie, maar dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld naar aanleiding van verschillende opleidingen en trainingen. Ik wordt als coach gedreven door het rotsvaste vertrouwen dat we het allemaal in ons hebben om veerkrachtig te zijn en kritisch naar onszelf te kijken. Die kant spreek ik graag aan in mensen.

Ik kan omschreven worden als 'down to earth', warm en betrokken. Ik ben gepassioneerd over bewustwording in de breedste zin van het woord en bekijk alles en iedereen met een holistische blik. Voor alle problemen zijn legitieme redenen, alles is te herleiden en alles mag er zijn bij mij.

Opleidingen

2018: Stichting EFT Nederland, 4 daagse basis-training Emotionally Focused Therapy
2015/ 2016: Sonnevelt Opleidingen, opleiding tot relatiecoach
2014/ 2015: Academie voor Counselling en Coaching, opleiding tot lifecoach
2015: Training familie-opstellingen, Academie voor Counselling en Coaching
2005: HBO opleiding Museologie, Bachelor diploma

Social

"Je kunt je hele leven door kwakkelen, met je voet op je eigen rem. Je kunt je afzijdig houden van lastige vraagstukken en situaties die op je pad komen. Je kunt je mond houden op momenten dat je eigenlijk wil schreeuwen, of minstens een punt wil maken. Je kunt dingen mislopen omdat je jezelf niet laat zien of horen. Wat je hiermee 'wint' is je veilig voelen en weinig risico lopen om op je bek te gaan. Wat je echter misloopt is jezelf, wie jij in de kern bent en jouw potentie. En daarmee dus de potentie op een voluit leven. Maar hoe ga je nou toch dat hoekje om? Lees onder hoe ik dit ervaar en wat mijn tips zijn. (...)"

Verder lezen? Volg mij dan op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van mijn blogs en posts.

Facebook: Justine Tierolff
Instagram: @justinetierolffcom

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem