Masterclass

De Kunst van de Liefde

Wil jij meer weten over hoe je emoties en zelfbeeld invloed hebben op je liefdesleven? Heb je van jongs af aan geleerd emoties en pijn te vermijden en voorkomen? Ben je bang voor afwijzing? Vind je het moeilijk echt intiem te zijn, je te binden? Of versmelt jij juist te veel met je partner? Dit zijn de vragen waar vele mee te maken hebben. In de geest van vier belangrijke personen, Sue Johnson, Hannah Cuppen, Jan Geurtz en Rupert Spira, staan we hier bij stil. Je leert geluk bij jezelf te vinden in de plaats van bij de ander, kortom de kunst van de liefde. Dit klinkt simpel maar is in de praktijk vaak zo lastig. In deze mooie Masterclass worden jullie door Marc Keller en mijzelf gefaciliteerd.

Meer geluk bij jezelf vinden

We leren van jongs af aan pijn en lastige emoties te vermijden en onderdrukken. Zo verkleinen we de kans op afwijzingen en verbinden we ons amper. Dit zijn strategieën om die pijn te voorkomen. Logisch als je ziet waar dit vandaan komt. Als kind zoek je je geluk en veiligheid bij je ouders en was je totaal afhankelijk van hen. Letterlijk. Dat gevoel nemen wij in ons volwassen leven mee en projecteren we op onze (potentiële) liefdespartner. Hierdoor maken we de ander verantwoordelijk voor ons geluk. In werkelijkheid ligt dat altijd bij jezelf.

"Close your eyes, fall in love and stay there"

Praktisch

Wanneer: donderdag 23 april 2020

Waar: Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Hoe laat: 19.00 - 21.30

Kosten: 50,- incl BTW

*LET OP, tot 1 april betaal je slechts de Early Bird prijs van 37,50 incl BTW!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Meer weten weten over de Masterclass? Bel ons op of stuur een email. Wil je liever eerst kennis maken? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen we graag uit hoe wij te werk gaan.

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie