Lifecoaching

"It's your life we're talking about.."

Lifecoaching is goed wanneer er facetten in je leven niet lekker lopen. Denk aan:

  • richtingloosheid
  • opzoek naar meer vervulling
  • niet in beweging komen
  • klaar voor meer, maar zoekende in het 'hoe'
  • twijfelen over wie jij van binnen bent
  • vast blijven zitten in een situatie die je nu ongelukkig maakt
  • een concreet probleem

We gaan samen kijken wie jij bent en wat jou beweegt. En ook naar wat jou in de huidige situatie heeft gebracht. We kijken naar je verleden om het beeld compleet te maken en om te onderzoeken of er dingen zijn die je los mag gaan laten. Maar vooral kijken we naar hoe je nu handelt en met welke overtuigingen en gedachten dit gepaard gaat. Ik ben in dit proces jouw spiegel en onderzoek alles dat jij mij verteld.

Hoe we te werk gaan

We kunnen in om en nabij 5 (of 3 tot 8) sessies helderheid krijgen in wie jij bent en wat jij wilt. In dit proces komen er concrete stappen naar voren die je kunt zetten, hierin kijken we naar wat jou nog belemmert om in beweging te komen en wat jij hiervoor nodig hebt. Zie hier de mogelijkheden met bijbehorende tarieven of vraag de gratis call met mij aan via de roze button hieronder! Ik spreek je graag.

Het zou geweldig zijn als we dit allemaal alleen konden zien en ontdekken, maar vaak is het heel nuttig en prettig om een onbevooroordeeld extra paar ogen en oren mee te laten kijken.

Gratis coachsessie?

Plan nu, geheel vrijblijvend, een gratis coachsessie!
Plan nu jouw gratis sessie

Wat clienten zeggen:

"Op mij maakte Justine een rustige, open, toegankelijke indruk. Wat een ontwapenend en verwelkomend effect op mij had. Een hartelijk, oprecht mensen-mens. Kennis, veiligheid, geduld en flexibel, zakelijk doch ook informeel, zijn ook mijn observaties. Ook in de toekomst, zal ik op haar rekenen."
Anoniem
"De coaching van Justine heeft mij enorm geholpen. Het voelde veilig om mijn verhaal te delen en open te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Ik heb Justine ervaren als warm, doortastend en eerlijk. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn herhalende patroon en voelde ik mij gesteund om hier daadwerkelijk iets aan te gaan veranderen. Justine heeft veel voor mij betekent en ik zal haar dan ook zeker aanbevelen als coach!"
Anoniem
"Ik voelde de ruimte om te vertellen wat ik eigenlijk bijna aan niemand vertel, zonder dat ik het gevoel had dat Justine daar een oordeel over velde."
Anoniem
"In een periode waarin ik zelf geen stap verder kwam en het voelde alsof ik in een neergaande spiraal zat, heb ik onder andere door Justine's hulp de weg naar boven weer gevonden. Daar ben ik heel dankbaar voor."
Anoniem
"Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis."
Anoniem
"Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden."
Anoniem
"De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar goed geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie."
Anoniem