Justine Tierolff
Het volgen van je innerlijke stroom
Één op één begeleiding

Sta je op een kruispunt?
Wil je helderheid vinden in wie je werkelijk bent?
Moed verzamelen om te zijn wie je werkelijk bent?
Je leven meer in verbinding brengen met je verlangens?
Ben je nieuwsgierig naar ceremonie?
Wil je (een facet van) jouw unieke frequentie weerspiegeld zien in een artwork?
Of voel je dat je gewoon eens samen een verhelderende sessie zou willen doen?

Je bent welkom

Bouwstenen en intentie

De kracht van weten wie je bent
Diepe, pure, rauwe zelfkennis
Het verstevigen van je fundament
Het herkennen en volgen van jouw JA-stroom
Moedig kunnen zijn, omdat je weet waarvoor
Waarachtig delen, in contact met lichaam en buik
De ruis ontstijgen

Werkwijzen

Intuïtieve begeleiding | geen stappenplan, maar voelend vooruit

Coaching o.a. buiten | weg bij de ruis van de menselijke laag

Afgestemde artwork | hoog frequent symbool/beeld welke bekrachtigd op jouw pad

Ceremonie | drumreizen en informatie ophalen uit jouw diepte en het veld

Medicijnwandeling | Begeleid worden in het maken van een krachtige medicijnwandeling

Persoonlijke ontwikkeling, intuïtieve begeleiding & Sjamanisme
Over mijn begeleiding

Mijn achtergrond in intuïtieve ontwikkeling, mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, mijn ervaring als coach en het werken met Sjamanisme vormt mijn aanbod. Alsook mijn creatieve achtergrond, welke een rol krijgt in ons proces, middels het ophalen en in beeld brengen van symbolen of beelden voor jou in deze fase van je leven. Ik bied jou aan wat ik te bieden heb, en dan vooral wat echt voor mijzelf heeft gewerkt tot nu toe. Onderstaand staat uiteengezet wat dit onder andere is. Mijn aanbod gaat hand in hand met (drum begeleide) afstemming en intentie, in de vorm van o.a. meditatiereizen en ceremonie, om te zakken in het moment en in wat er speelt.

Mijn globale intentie in mijn werk is dat we ons weer ten diepste herinneren wie we zijn en wat we ook alweer kwamen doen. Als we dat weten, weten we ook steeds beter wat we wel en eigenlijk vaker níét moeten doen om dat – het hoogste in ons – te dienen. Ons hoogste potentieel mag inderdaad op handen gedragen worden, en daar mag dus soms iets voor wijken. Welke ruimte in jouw leven mag leeg gemaakt en schoon geveegd worden om die unieke persoon meer en meer te kunnen zijn?

Hiervoor is moed nodig, maar eerst diepe, pure, rauwe zelfkennis. Hoe dieper je wortels zich in jouw eigen grond boren, hoe steviger je staat, hoe moediger je kunt zijn. Die moed heb je nodig om je echte zelf te laten zien in de wereld. Ik reik jou een en ander aan om jezelf te ontdekken, en ook om het Grote Bestaan toe te laten in je vraagstuk. Dit doen we in gesprek, in ceremonie, en ook door bepaalde lagen (conditionering e.a. ‘bagage’) te doorzien en doorvoelen indien ze aankloppen. Lees hieronder meer of boek hier jouw sessie.

Intuitïeve coaching

Of intuïtie coaching. Dat ik jou op intuïtieve wijze begeleid, betekent dat ook jij wordt begeleid in het voelen en verder ontwikkelen van jouw intuïtie. Wat bedoel ik met intuïtieve coaching? Ik luister tussen de regels door en spreek uit wat ik voel en wat ik zie bij jou. Ook zie ik vaak al wat verder vooruit, of eigenlijk zie ik dan voorbij jouw laagjes. Doordat ik dit zie en voel kan ik jou daar stapje voor stapje ook naartoe begeleiden. Ook is intuïtief coachen het voelend vooruit gaan, in plaats van een stappenplan creëren. Het is ruimte hebben om te bewegen waar naartoe het nodig is.

Ceremonie

Het Universum, het grote bestaan, Spirit, God (…) kun je iets voorleggen. Je kan vragen om guidance omtrent een vraagstuk, of om wat licht te laten schijnen op iets. Dan kun je in ceremonie gaan. Wanneer kies je hiervoor? Soms wil iets niet besproken of meteen opgelost worden, maar juist aangeboden worden aan het grote bestaan, even uit handen gegeven worden. Zo krijgt het tijd om wanneer de tijd rijp is te landen in jouw bewuste, en ontvang je het zelf. Je vertrouwensband met het leven groeit en je verruimd je bewustzijn. In ceremonie laat je de spirit-wereld binnen in je vraagstuk. Ik begeleid de ceremonie met de drum en in lichte trancestaat ontvangen we beiden informatie voor jou. Deze informatie is niet per se concreet, en soms heeft het even tijd nodig.

Afgestemd symbool of artwork

Via reizen en ceremonie kan ik informatie ophalen uit het veld, o.a. symbolen of artworks voor jou. Symbolen gaan mijn persoonlijkheid en smaak voorbij. Ze zijn van een hoge frequentie en kunnen er op allerlei manieren uitzien, meer of minder uitgewerkt. Zie eventueel mijn shop voor voorbeelden van eerder (ander soort) werk, de foto hiernaast is een simpel voorbeeld van een puur opgehaald symbool. Door die hoge frequentie kunnen ze een boost geven, een waarheid op een diepere laag, op een facet van wie je bent in de kern of gewoon een boost op je huidige pad. Hang het op of zet het op je altaar en laat het een bekrachtiging, een bevestiging of een anker zijn voor een fase in je leven.

Belichaamd delen

Het echt en puur delen van wat zich in je binnenwereld afspeelt vraagt hele bewuste aandacht, en via contact met je lijf en onderbuik kun je je verbinden met gevoelens en emoties die in je lichaam huizen. Hier aandacht voor hebben in mijn sessies vind ik belangrijk, want dit is een ontdekkingsreis naar jezelf, naar wie jij bent en waar jij NU bent, iedere keer weer. Zie een sessie met mij in die zin als een cirkel voor jou alleen.

De Medicijnwandeling

De medicijnwandeling, een eeuwenoude methode uit de Noord-Amerikaanse traditie, kan ingezet worden als je die call voelt. Je hebt een prangende vraag, een diep verlangen of een specifieke uitdaging, waar je helderheid in wilt creëren. Het kan ook zijn dat het nodig is om je eigen kracht aan te boren, om op eigen benen te staan en je over te geven aan het bestaan en de natuur. Deze wandeling laat zich niet met de ratio plannen of lopen. Leer en ervaar hoe je in ceremonie gaat en deze wandeling laadt met intentie. Deze quest is een manier om om zelfredzaam én in samenwerking te zijn met de elementen en het bestaan.

Overleg en kennismaking?

In overleg komen we er uit wat voor jou nu de bedoeling is.

Mail me voor meer informatie of kennismaking, dan maken we een bel-afspraak justine@justinetierolff.com

Of dm me op Instagram @justinetierolff 

Of boek nu een sessie met ceremonie, na boeking neem ik contact met je op

Contact