Justine Tierolff
Het volgen van je innerlijke stroom
1 op 1 coaching & ceremonie

Sta je op een kruispunt?
Ben je nieuwsgierig naar ceremonie?
Ben je klaar voor een nieuwe stap?
Wil je je leven meer in verbinding brengen met je verlangens?
Wil je (een facet van) jouw unieke frequentie weerspiegeld zien in een artwork?
Of voel je je gewoon geroepen?

Je bent welkom

Op handen gedragen

Als je weet wie je bent weet je ook steeds beter wat je wel en eigenlijk vaker níét moet doen om dat – het hoogste in jou – te dienen. Jouw hoogste potentieel mag inderdaad op handen gedragen worden, en daar mag soms iets voor wijken. Als je deze innerlijke stroom volgt kom je kruispunten tegen, in je familie, in je werk, in jouw sociale systemen. Hoe blijf je trouw aan jouw JA-stroom?
Hiervoor is wat moed nodig, maar eerst pure en misschien wel rauwe zelfkennis. Ik reik jou een en ander aan om jezelf verder te ontdekken en te verdiepen. En ik begeleid en coach jou in het herkennen en volgen van deze stroom in de dagelijkse realiteit.

Spaceholding, ceremonie en coaching

Ben je toe aan een volgende stap? Ik kan je begeleiding bieden in het hervinden van richting en helderheid. Mijn begeleiding gaat hand in hand met (drum begeleide) afstemming, in de vorm van o.a. meditatiereizen en ceremonie, spaceholding en gesprek. Waarom ceremonie? Het Universum (het grote Al, Spirit, God) kun je iets voorleggen en om gidsing vragen. Soms wil iets eerst even uit handen gegeven worden. Zo krijgt het ruimte om te landen in jouw bewuste, en geef je jezelf de ruimte en het plezier om de synchroniciteit en wijsheid zelf te ontvangen. Ik biedt ruimte en een veilige bedding om dat wat zich aandient aan emoties en gevoelens tot uiting te laten komen. Zie het als een cirkel voor jou alleen. Sessies kunnen los geboekt worden en kunnen zich zowel buiten in de Schoorlse Duinen, als binnen afspelen.

Boek een sessie. Of bekijk hier mijn Spirit Artwork traject.

Overleg en kennismaking

Schroom niet om me te vrijblijvend te benaderen.

Mail me, dan maken we een bel-afspraak: justine@justinetierolff.com

Of dm me op Instagram @justinetierolff 

Of boek nu jouw keuze in mijn shop, na boeking neem ik contact met je op

Contact